Onze kinderen zijn de toekomst. Voor ons staan de kinderen van de wijk centraal.

EC ’t Sparrenbos ligt geborgen in onze groene wijk en is door de ligging in het hart van de wijk een van de belangrijkste speelplekken. Kinderen kunnen er makkelijk en veilig (zelfstandig) naartoe en de sociale veiligheid is er groot. Daarom alleen al is de centrale ligging van EC ’t Sparrenbos in de wijk van enorme meerwaarde. Mede door die centrale ligging is EC ’t Sparrenbos bovendien belangrijk voor de sociale verbinding binnen de wijk.  

Als werkgroep worden wij hierin bevestigd door de voorlopige uitslag van de enquête. De wijk steunt deze visie meteen overweldigend aantal respondenten (+ 500) en een overgrote meerderheid (+ 80%) is voor behoud van het Educatief Centrum centraal in onze wijk.

Wij zetten ons in om er voor te zorgen dat dit duidelijke signaal vanuit de wijk goed wordt meegenomen in het proces om te komen tot nieuwbouw en we gesprekpartner zijn in de besluitvorming rondom de locatie van EC ’t Sparrenbos.


Tags

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *